Skocz do zawartości

Historia edycji

Czubais

Czubais

Dzień 200

po dłuższej przerwie - update. W trakcie wakacji trochę baniak zostawał sam i przyszła plaga dino. NIe wiem co było bezpośrednią przyczyną, ale na razie wychodzę na prostą. Stosowałem różne triki - generalnie poszedłem w końcu w chemię - DINO-X i to szybko załatwiło sprawę - po 5 dawkach dino szybko zniknęło. 

Wiem że to leczenie skutków a nie przyczyny. Mam generalnie parametry utrzymujące się na poziomie: NO3 - 25; PO4 - 0,25; Kh mi spada po dłuższym czasie poniżej 6. NIe jest to perpetum mobile, a słyszałem że niektóre baniaki jak zaskoczą to są jak czołg - bez suplementacji, bez wódki, etc. Tu trzeba będzie suplementacji, podbijania Kh, wódka, etc. 

Po kuracji DINO-x odbudowuję florę bakteryjną... Na razie dino nie wraca. Całe życie ma się dobrze. 

Czubais

Czubais

Dzień 200

po dłuższej przerwie - update. W trakcie wakacji trochę baniak zostawał sam i przyszła plaga dino. NIe wiem co było bezpośrednią przyczyną, ale na razie wychodzę na prostą. Stosowałem różne triki - generalnie poszedłem w końcu w chemię - DINO-X i to szybko załatwiło sprawę - po 5 dawkach dino szybko zniknęło. 

Wiem że to leczenie skutków a nie przyczyny. Mam generalnie parametry utrzymujące się na poziomie: NO3 - 25; PO4 - 0,25; Kh mi spada po dłuższym czasie poniżej 6. NIe jest to perpetum mobile, a słyszałem że niektóre baniaki jak zaskoczą to są jak czołg - bez suplementacji, bez wódki, etc. Tu trzeba będzie suplementacji, podbijania Kh, wódka, etc. 

Po kuracji DINO-x odbudowuję florę bakteryjną, etc. Na razie dino nie wraca. Całe życie ma się dobrze. 

Czubais

Czubais

Dzień 200

Po kuracji DINO-x odbudowują florę bakteryjną, etc. Na razie dino nie wraca. Całe życie ma się dobrze. 

Czubais

Czubais

Dzień 200

Wiem że to leczenie skutków a nie przyczyny. Mam generalnie parametry utrzymujące się na poziomie: NO3 - 25; PO4 - 0,25; Kh mi spada poniżej 6. NIe jest to perpetum mobile, a słyszałem że niektóre baniaki jak zaskoczą to są jak czołg - bez suplementacji, bez wódki, etc. Tu trzeba będzie suplementacji, podbijania Kh, etc.

Po kuracji DINO-x odbudowują florę bakteryjną, etc. Na razie dino nie wraca. Całe życie ma się dobrze. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.