Skocz do zawartości

Historia edycji

Czubais

Czubais

Było też kilku takich którzy wysyłali dwie takie same próbki do zbadania ICp i obie dały skrajnie różne wyniki, niemniej jednak uważam, że raz na jakiś czas warto zrobić pełną analizę wody - szczególnie na systemie bez podmian - tu pełna zgoda...

Co do DSR i odpieniacza + refugium - nie ma żadnych przeciwskazań, nawet są zalecenia żeby to działało razem w ten sposób. O pelletach z DSR nic nie znalazłem do tej pory - ale na zdrowy rozsądek powinno to uzupełniac system a nie przeszkadzac wg. mnie.

Czubais

Czubais

Było też kilku takich którzy wysyłali dwie takie same próbki do zbadania ICp i obie dały skrajnie różne wyniki, niemniej jednak uważam, że raz na jakiś czas warto zrobić pełną analizę wody - szczególnie na systemie bez podmian - tu pełna zgoda...

Co do DSR i oopieniacza + refugium - nie ma żadnych przeciwskazań, nawet są zalecenia żeby to działało razem w ten sposób. O pelletach z DSR nic nie znalazłem do tej pory - ale na zdrowy rozsądek powinno to uzupełniac system a nie przeszkadzac wg. mnie.

Czubais

Czubais

Było też kilku takich którzy wysyłali dwie takie same próbki do zbadania ICp i obie dały skrajnie różne wyniki, niemniej uważam, że raz na jakiś czas warto zrobić pełną analizę wody - szczególnie na systemie bez podmian - tu pełna zgoda...

Co do DSR i oopieniacza + refugium - nie ma żadnych przeciwskazań, nawet są zalecenia żeby to działało razem w ten sposób. O pelletach z DSR nic nie znalazłem do tej pory - ale na zdrowy rozsądek powinno to uzupełniac system a nie przeszkadzac wg. mnie.

Czubais

Czubais

Było też kilku takich którzy wysyłali dwie takie same próbki do zbadania ICp i obie dały skrajnie różne wyniki, niemniej uważam, że raz na jakiś czas warto zrobić pełną analizę wody - szczególnie na systemie bez podmian - tu pełna zgoda...

Co do DSR i oopieniacza + refugium - nie ma żadnych przeciwskazań, nawet są zalecenia żeby to działało razem w ten sposób o pelletach z DSR nic nie znalazłem do tej pory - al ena zdrowy rozsądek powinno to uzupełniac system a nie przeszkadzac wg. mnie.

Czubais

Czubais

Co do DSR i Dopieniacza + refugium - nie ma żadnych przeciwskazań, nawet są zalecenia żeby to działało razem w ten sposób o pelletach z DSR nic nie znalazłem do tej pory - al ena zdrowy rozsądek powinno to uzupełniac system a nie przeszkadzac wg. mnie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.