lepel Zgłoś Napisano 31 Marca 2012 Przetestowałem i niestety nie działa ta metoda,apitazja skurczyła się tylko ale nie oderwała się od skały,zrobiłem dwa podejścia skuliła się i nadal siedzi,nie chcę przesadazać więc z wodą utlenioną, następna próba za parę dni, ale tym razem w ruch pójdzie wrzątek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 31 Marca 2012 Kilka miesięcy temu po tym jak dotknięty modą na dokarmianie fito wyhodowałem około 100 aptazji , zakupiłem u kolegi Nanokaczora kika krewetek. Na początku nic kompletnie się nie działo i właściwie to pomyślałem że krewetki pochodzące z hodowli pewnie pozbawione są apetytu na aptazję,kilka dni temu uświadomiłem sobie że zostało dosłownie 5 sztuk aptazji a dziś mam już tylko dwie:) pozdrawiam Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orzechopcja Zgłoś Napisano 31 Marca 2012 Ja nabyłem jakieś 1,5 i 2 miesiąca temu hełmofona i brzydala nic się nie działo przestałem zalegać przed baniakiem godzinami i zwracać na ryby czy je jedzą i róże uwagi bo było naprawdę sporo. Dziś mogę powiedzieć że aptasi prawie brak te duże tylko zostały (ale mam na nie środek) jest tylko kilka reszty brak chłopaki się rozprawili. Myślę ze hełmofon jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2012 a jak pozbyc sie aiptasi ktora siedzi na szybie, jeszcze mała, jakies 0,5cm Co do odsysarki to na mysl przychodzi ostatnia czesc obcego. Pamietacie scene jak maly otwor w szybie wyssał potwora Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2012 Musisz ja odessac z tej samej strony, po ktorej rosnie ! Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2012 Musisz ja odessac z tej samej strony, po ktorej rosnie ! ...no logiczne;) Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juko Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2012 do metody z wodą utlenioną dodał bym że osobnika którego mamy zamiar eksmitować warto najpierw nakarmić, mniej się kurczy podczas nakłuwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mihau Zgłoś Napisano 1 Maja 2012 U mnie brzydal też nie chce wcinać róż. Za to jak w akwarium lądują mrożonki to pierwszy jest do jedzenia. Dziś zauważyłem, że wcina miękasy. Dać mu jeszcze szanse czy wyprowadzić na jakiś czas? Cytuj Mój reefMAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach