Skocz do zawartości
Mistral

Morszczaki z Wrocławia / Legnicy

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że małymi kroczkami coraz bardziej zbliżam się do zakupu sprzętu i rozpoczęcia przygody z moim pierwszym zbiornikiem, bardzo chętnie zobaczyłbym na własne oczy jak pracują działające już akwaria, jakie zostały w nich zastosowane rozwiązania.

Mieszkam w Legnicy, ale studiuję we Wrocławiu dlatego też byłbym bardzo wdzięczny za odzew osób zarówno z Legnicy, jak i ze stolicy Dolnego Śląska, które wpuściłyby mnie w swoje progi i zaprezentowały swoje solniczki : )

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że małymi kroczkami coraz bardziej zbliżam się do zakupu sprzętu i rozpoczęcia przygody z moim pierwszym zbiornikiem, bardzo chętnie zobaczyłbym na własne oczy jak pracują działające już akwaria, jakie zostały w nich zastosowane rozwiązania.

Mieszkam w Legnicy, ale studiuję we Wrocławiu dlatego też byłbym bardzo wdzięczny za odzew osób zarówno z Legnicy, jak i ze stolicy Dolnego Śląska, które wpuściłyby mnie w swoje progi i zaprezentowały swoje solniczki : )

Pozdrawiam

wpadaj do mnie jeszcze zobaczysz jak zostało troche skały ,i tylko foty ci moge pokazac jak działało :crybaby:

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

kilka okazow od marka75 jest u mnie :)

Tez zapraszam , chodz narazie nie za bardzo jest co ogladac :) Dopiero poltora miesiaca system stoi....

1000 L + 160 sump / 170kg skaly / 800W LED DIY + sterownik by morswin / Franek by Sebastek / doser ONE / Profilux 3.1N ex / sterowanie PLC Fatek z profiluxem na spółke :)

Korale - same miekkie / kilka rybek / kilka krewetek

.

4461_4469.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.