pomidor1 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam wybieram sie jutro do Wrocławia i chciałem sie dowiedzieć o sklepy z morszczyzną które polecacie i prosił bym o podanie ewentualnie ulicy na której znajduje sie sklep Z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Wrocław nie rozpieszcza, ale jest Trzmiel Proszę nie wklejać linków do sklepów. SkoczekPL Cytuj Jelenia Bay - zlikwidowane 08.02.2013 Jelenia Bay vol.2 90x50x45 OW Sump 65x32x37 80L Odpieniacz Reef Octopus 1000int Cyrkulacja: Tunze 6025+Tunze 6015 oraz Tuzne Nano Wavebox światło: Lampa LED CREE DIY 72W (CW/RB) + 2x39W T5 LED 196W Obieg: Tunze Silence 1073.020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msciszarek Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam z tego co wiem to Trzmiel na Rogowskiej 50b i w galeri Arkady na Powstańców Śląskich 2-4,ale jeśli chodzi ci o ryby to dzisiaj tam byłem i oba sklepy są dopiero przed dostawą.Pozdrawiam. Cytuj Arek.Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2012 Czy wie ktoś czy we Wrocławiu powstał ostatnio jakiś nowy sklep z morszczyzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba84 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2012 Witam. Slyszal ktos moze o sklepie Royal-Reef znajdujacym sie we Wrocławiu przy ul. Strzegomskiej 204A(lokal 11)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 1 Lipca 2012 Już nie istnieje. Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 Trzmiel ok, ale ten w galerii to porażka...zawsze nikt nic nie wie Cytuj pozdrawiam Maciek Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pomidor1 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2012 AQUA-KORAL W PIŁAWIE to jest ponad 60 km a zestawem ciężko mi sie będzie tam dostać pomocy może coś bliżej abym taryfa dojechał we wrocku ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2012 Do Trzmiela na Rogowska mozesz uderzyc. Pozdrawiam Cytuj START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasema Zgłoś Napisano 28 Września 2012 Nowy sklep z morszczyzną jest na Gaju nazywa się Krabik Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian D Zgłoś Napisano 28 Września 2012 Jest też Belio Ul. Na grobli 20-24 Odobiście nie byłem ale mają morszczyzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
looolek44 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Belio na grobli ma trochę zwierzyny. Warto odwiedzić bo chłopak ma nieco więcej do powiedzenia niż ekipa z Trzmiela (poza Michałem który rzadko ma czas . Natomiast warto polecić Aqua Koral z Piławy. Paweł to facet konkretny, życie żyje a nie zdycha, ceny niskie. Cytuj Do byka nie podchodź od przodu, do konia od tyłu, a do idioty nie podchodź w ogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jude Zgłoś Napisano 4 Października 2012 z tym Michałem to pjechałeś Cytuj Było: Aquael RM, Kostaka 60x60x60 FullOPTI, AKWA - 135X50X60 OŚWIE. - 240W LED - PS BP 120W FILTRACJA - ODPIENIACZ SKIMZ SM161 + PROBIOTYKA AF + MINI DSB Jest: 170x60x60 320W Led Filtr. Twistman 200-int + probiotyki AF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bamboo Zgłoś Napisano 4 Października 2012 z Aqua Koral brałem kiedyś i byłem bardzo zadowolony. WIem, że wtedy sklep był na "rozruchu" Widzę, że się rozruszał i fajnie, bo tylko od niego jeżowce mi się ładnie przyjmowały w akwarium. Brałem teraz też coś z Krabika (Zobaczyłem ich stanowisko na targach). Bardzo miłe wrażenia, wyszło małe nieporozumienie z gatunkiem rozgwiazdy i bez problemu mogę odwieźć do sklepu. Bardzo fajne wrażenia! Cytuj _______________________________________________________________________________________ 450L + Sump 90L szczepkarium, odpieniacz ATI 250 na 2 x Tunze Silent 9430 Moja stronka: http://goralewicz.co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 ktoś wie na jakiej ulicy jest ten nowy sklep "Krabik"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seaweed Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Sklep Krabik Wandy Rutkiewicz 30 Wrocław Sklep czynny: pon-piątek 11.00-19.00 sobota 10.00-14.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturs Zgłoś Napisano 6 Października 2012 (edytowane) ktoś wie na jakiej ulicy jest ten nowy sklep "Krabik"? ul. Wandy Rutkiewicz 30 okolice Ferio Gaj Pozdrawiam Artur Edytowane 24 Października 2012 przez SkoczekPL (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draco1984 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 Byłew wczoraj w wałbrzychu. W galerii Auchan jest sklep zoologiczy z akwarystyką słodkowodną. Rozmawiałem z właścicielem, i w planach mają pomału wprowadzać morszczyznę. Już w tej chwili mają artkuły takie jak chemipure, phosguard, sól. Czyli podstawowa chemia do wody już jest. Może im się uda i niedaleko będzie kolejny sklep dla morszczaków. Facet wygląda na poważnego i od zainteresowania będzie zależeć jak bardzo będzie rozwijał temat. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 (edytowane) sorry za OT, ale w włabrzychu w auchanie mają to w planach od 3-4 lat...jakby to ująć, znam temat z drugiej strony... Edytowane 12 Października 2012 przez enigma17 (wyświetl historię edycji) Cytuj pozdrawiam Maciek Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draco1984 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 , wiem, że mają problemy z miejscem, i trochę dużo czasu zajęło im rozbudowanie pomieszczenia na słodkowodne akwaria. Ale już są, widać że są zadbane i ryby są zdrowe. Więc bądźmy dobrej myśli! A tak na marginesie, przepiękny zbiornik mieszany z paletami im się udał . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 przy ich marży, nie wróżę im długiego "bycia" na rynku morszczyzny EOT Cytuj pozdrawiam Maciek Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sikor Zgłoś Napisano 24 Października 2012 Szczerze polecam Trzmiela, chłopaki znają się na rzeczy. Z chęcią się potargują lub dorzucą jakieś gratisy Ewentualnie polecam śledzić sklep Belio, często mają fajne promocje. Cytuj ,,Omne ignotum pro magni fico." Zestaw: AQUAEL Nano Reef 30l, Filtr zewnęrzny FZN-3 + Purigen +Phosguard, Oświetlenie 2x11W, Aquael Easy Heater 25W Codzienność: Moja strona internetowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eco Zgłoś Napisano 27 Października 2012 Witam Maciej daj szanse im w Viktorii oni są od 4-5 miesiecy ja wiem ze to konkurecja dla ciebie i Noworudzkiej. Zobaczymy na poczatku roku mam nadzieje ze sie im uda . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draco1984 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 A co to za "krabik"? ktoś coś powie więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kermit85 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 nawet daje rade ten krabik jest podstawowa chemia, sprzęt, zwierzaki w dobrej kondycji a ceny przyzwoite. Dobra alternatywa dla Trzmiela. Jutro jadę jeszcze zobaczyć jak wygląda słona część sklepu Belio. Jeżeli chodzi o ilość dostępnych zwierząt, wiedzę i zaangażowanie właściciela wg mnie Aqua-koral nadal bije na głowę wszystkie sklepy we Wrocku i okolicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach