stryniu Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Dnia 24.05.2017 o 13:42, niwre37 napisał: Niestety w Bielawie moja noga nie "postanie " wole nie miec wcale niz zaplacic p.Sokalskiemu.... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Ja w Bielawie kupuję dużo życia itp. ceny najbardziej rozsądne...mam dobrą opinię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Ja również, nie mam z chłopakami problemu Zarówno Konrad i Maciek są pomocni. Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 (edytowane) Pod Bielawa macie Pawła,który jest choćby dystrybutorem skaly Marco Rocks ,ma najniższe ceny tej skały w pl. Korale Lps ma najtańsze na rynku,ryby i skorupiaki tez,. Ale jak ktoś lubi przepłacac... Aqua-koral z Piławy górnej. Edytowane 10 Lutego 2018 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 4 godziny temu, stryniu napisał: Ja w Bielawie kupuję dużo życia itp. ceny najbardziej rozsądne...mam dobrą opinię... skro zostałem wywołany do tablicy to odpowiem .nie chodzi o ceny i o towar bo maja wszystko ok ale chodzi o podejście do klienta ...dwa razy przez okres około 2 lat prosiłem o wycenę zbiornika i dwa razy nie olano ...rozumiem ze dla Coralhuse liczy się tylko towar na polce reszta jest mało ważna !!!... Polecam zdecydowanie jak kolega bober666@ Aqua-koral w Pilawie(Pawła) albo nowy sklep w Wałbrzychu Aqua Polis (ogrom zwierząt !!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo120288 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Byłem dzisiaj w Kakadu.Szczerze to syf kila i mogiła pomijam fakt ze był jedynie jakiś blazenek borsuk i kilka chromisow po 40 zł.Akwaria zarośnięte jak holendry, bardzo zaniedbane. Cytuj 125l cube+81sump|10kgLR+4,5kgLS|ATI Sunpower 6x24w t5|deltec ap600|2x6015|nj2300|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNA Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 30 minut temu, Pablo120288 napisał: Byłem dzisiaj w Kakadu.Szczerze to syf kila i mogiła pomijam fakt ze był jedynie jakiś blazenek borsuk i kilka chromisow po 40 zł.Akwaria zarośnięte jak holendry, bardzo zaniedbane. tak jest za każdym razem kiedy żądza pieniądza góruje nad pasją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu94 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2018 Dziś byłem u Pawła, z aqua koral. Polecam fajna obsługa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matgla Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 Cześć, Nie wybiera się czasem ktoś z Wrocławia do Bielawy, albo Piławy w jakimś nieodległym czasie? pozdrawiam, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pabloz Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2018 Jakieś zmiany na mapie wrocławskich sklepów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2018 W Trzmielu jakby sympatyczniej Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRKG Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 W dniu 7.02.2018 o 11:40, dewoitine.roman napisał: Coś więcej wiadomo o tym sklepie w Oleśnicy ? B-reef. Ceny już są konkurencyjne, nawet bardzo Przez co wyboru nie ma za dużo bo większość schodzi w 4 dni. Na OLX oczywiście tylko mała część oferty. Ale obsługa zawsze jest dobra Boguszyce 31C pod Oleśnicą, tuż obok węzła S8 więc wygodny dojazd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dewoitine.roman Zgłoś Napisano 6 Maja 2019 Dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Maja 2019 (edytowane) W dniu 6.05.2019 o 00:02, BRKG napisał: B-reef. Ceny już są konkurencyjne, nawet bardzo Przez co wyboru nie ma za dużo bo większość schodzi w 4 dni. Na OLX oczywiście tylko mała część oferty. Ale obsługa zawsze jest dobra Boguszyce 31C pod Oleśnicą, tuż obok węzła S8 więc wygodny dojazd. gdzieś w w necie jest ich jakaś oferta ? dobra znalazłem, ale tam jest jakaś bieda. https://reefpoint.pl/pl/c/Zwierzeta/3 Edytowane 8 Maja 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRKG Zgłoś Napisano 12 Maja 2019 W dniu 8.05.2019 o 21:01, waski01 napisał: gdzieś w w necie jest ich jakaś oferta ? dobra znalazłem, ale tam jest jakaś bieda. https://reefpoint.pl/pl/c/Zwierzeta/3 Jak wspomniałem jest tam duża rotacja i nie nadąża z aktualizacją. Najlepiej pisz, lub dzwoń co w danej chwili jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jay Zgłoś Napisano 12 Maja 2019 Na stronce jest może 1/10 z tego co można znaleźć w sklepie. Naprawdę warto zajechać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach