MR_CUBE Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam posiadam akwa ok 20l z akrylu lecz jak to akryl trochę się porysowało i mam z tym problem Czy ma ktoś domowe sposoby na polerowanie itd ? Podzielcie się, pozdrawiam Arian Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facta Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 Jeżeli masz użyj dremela do tego filc i zielona pasta polerska, drobne rysy spolerujesz, na głębsze możesz użyć papieru wodnego od gradacji ok 350,600...2500 i nie zapominać o polewaniu wodą tyle że troche zabawy z tym jest Cytuj Pudełko przelewowe DIY Algae Scrubber DIY Lampa led DIY Reaktor fitoplanktonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 Szkoda, że DREMELa nie mam kurcze A szlifierką kontową z filcem ? Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facta Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 Można tylko musisz miec w nim regulację obrotów. Cytuj Pudełko przelewowe DIY Algae Scrubber DIY Lampa led DIY Reaktor fitoplanktonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 Można tylko musisz miec w nim regulację obrotów. /Kurcze nie mam Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 A szlifierką kontową Kontową nawet z regulacją nie da rady... Kątową już tak A serio - tyrka przy polerowaniu straszna... Czas, prąd i pasty wyjdą drożej niż sklejenie nowej takiej kosteczki... Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2012 W mojej firmie małe ryski opalamy palnikiem ,znikają elegancko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach