kozik Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2012 Znalazłem takie coś. Myślę że to może być fajny prezent dla naszych pociech. Może rozbudzi zamiłowanie do morszczyzny? algi okrzemka kryl świetlik morski widłonogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2012 moja wyobraznia jednak jest ograniczona W sumie to wolałbym dziecku kupic Puchatka od czegos czego sam do konca nie rozpoznaje. "Tato tato - co to jest? - wiesz dziecko kiedyś miałem taką plagę w akwarium, dziś możesz ją tulić" Pozdro! Już predzej na wyobraznie dziala komorka tluszczowa Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja swojemu bratankowi kupiłem coś takiego: http://allegro.pl/nemo-rybka-duza-72-cm-i2249275001.html wygląda na zadowolonego przy rybce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach