Skocz do zawartości
kakadu

[S] Skała, piasek, ceramika-Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, skała była prosto z frachtu, 2 lata w zbiorniku SPSowym, porośnięta mnóstwem gąbek(białe, różowe, żółte), glony wapienne, gdzie niegdzie korale twarde, aiptasia, różne kształty-bryły ale jest też dużo zupełnie płaskich platform, mam około 35kg + skałe z sampa małe kawałeczki, cena 25zł/kg, odbiór tylko osobisty bo nie mam styroboxów już.

Piach to około 15kg, jakieś 3 miesiące w akwarium Live Aragonit Sand jeden był biały drugi różowy, cena 100zł też odbiór tylko osobisty.

I na koniec dojarzała już ceramika Siporax, trzymana z kawałkami skały w sumpie i pompą koralią nano, ma ponad 3 miesiące i zaczęła już działać, mam 7 litrów, cena jaka mnie interesuje to 150zł, odbiór osobisty najlepiej z wiaderkiem żeby nie wyschła.

Jeśli ktoś potrzebuje można zabierać wode ile kto potrzebuje.

cimg3407oc.jpg

cimg3408f.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam, możliwa negocjacja cen, na prawdę jest to okazja dla kogoś kto zakłada dopiero akwarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piasek i ceramika zarezerwowane, skała aktualna, jeśli ktoś przyjedzie jutro możliwa duża negocjacja ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam, znalazłem dwa boxy w piwnicy więc możliwa wysyłka PKP, najlepiej jutro, jeśli ktoś się zdecyduje zapraszam na pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sledzik

pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.