cepelia Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 Nie wiem czy mogę zostawić tak te korale, czy lepiej je przestawić... zachciewa się pani przytulania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 Hej Musisz obserwowac. Euphylia moze śmiało sięgnąć do tej pavony. A pawona również wyciąga długaśne macki. Też zależy jak masz ustawioną cyrkulacje która moze pomagać im sie dotykać. Ja u siebie pare razy przestawiałem pavone. Raz w nocy wstałem - byłem w szoku jak dlugie może mieć te swoje "macki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 u mnie Pavona przegrywa z Euphylia; polecam uwagę, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepelia Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 kłaczek będzie przestawiony tylko mi powiedzcie, bo jak widać na zdjęciu stoi niedaleko euphilli czyli w nie dużym prądzie wody (a na zagranicznych stronach piszą że lubi silny i zmienny prąd) to wstawić go gdzie? wyżej(mocniejsza cyrkulacja)? na piach(różnie w zależności od miejsca)? podpowiedzcie coś nie miałem nigdy wcześniej kłaczka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 zrób między nimi przerwę z 10 cm tak dla pewności euphylia potrafi pojedynczą macką napompować się do ok 7 cm Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 Marek dobrze podpowiada a przez przypadek mu zaminusowałem, więc pardon. Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach