luft Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 Zauroczyły mnie te anthiasy. Piękne zmieniające ubarwienie jak kameleon, wadą jest cena Ktoś z Was ma je może, miał? Jeśli tak, napiszcie Wasze spostrzeżenia. Pozdrawiam Mariusz Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 Miałem go w mojej starej 180-tce. Świetna ryba, żarła bez problemu, ale niestety wrażliwa na temperaturę. U mnie właśnie to ją najpewniej zabiło (28st i więcej). Obecna nazwa to Odontanthias borbonius Fotki mojego zaraz po wpuszczeniu: i jeszcze jedna z bliska: Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 Snocho, a jedna rybka jak sobie radziła? Nie chowała sie w skałę? Przydałoby się kilka sztuk w sumie jesli się kiedyś zdecyduje Dzieki za uwage dot. temperatury. Zapewne idzie to kwestią występowania ryby w srodowisku naturalnym na glebokosci ok 100 metrów. Pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 Nie była płochliwa. Właśnie zdziwiło mnie, że przebywała głównie w toni, zamiast siedzieć pod skałami. Z tymi kilkoma egzemplarzami to musisz uważać. Szczególnie w mniejszych zbiornikach lepiej zdecydować się na pojedynczą sztukę lub parę. Nie wszystkie "głębinowe" anthiasy przepadają za sobą Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach