Skocz do zawartości
Wieslaw Zabawa

Oddam robaki

Rekomendowane odpowiedzi

Oddam robaki które uratowałem z oprożnianego akwarium,a są to;kiełżyki(jedna rodzina ;-)))),jakieś ślimaczki,glizdy jak rureczniki,wieloszczety itd,czyli standard.Brać,ratować bo mi długo nie uciągną .Odbior osobisty lub dowioze w 3mieście.

pozdrawiam wieslawzabawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym wziął wszystko aleniestety jestem z wa-wy, zastanawiam sienad założei

iem 30literek akwarium "spokojnego życia" dla wszystkich wyrzuconych z waszych akwariów stworzeń :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Badzo dobra idea,ktora popieram zdecydowanie i uważam,że każdy akwarysta powinien brac na siebie odpowiedzialnośc za wszystkie stworzenia nawet te ktore nazywamy niechcianymi,złymi,brzydkimi,groznymi ....

pozdrawiam wieslawzabawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adi zaloz dom dziecka dla wieloszczetow

akwa 160x60x60 - RED SKIM 250 NewJet 6000 cyrkulacja wavebox, ts07 - 2x250w HQI + 4x54w t5

www.LMstudio.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, wyjmę aquaela fan-2, energooszczędną żarówę i starą grzałę, złapię kilka skałek z mojego magazynu i może zadziała (jak to będąduże stwory to im zrobię osobne przegrody) wiesław, jak nikt się nie zgłosi to ich nie wrzucaj do kibleka tylko mi naślij, może umrą ale w kibleku na pewną nie przerzyją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, wyjmę aquaela fan-2, energooszczędną żarówę i starą grzałę, złapię kilka skałek z mojego magazynu i może zadziała (jak to będąduże stwory to im zrobię osobne przegrody) wiesław, jak nikt się nie zgłosi to ich nie wrzucaj do kibleka tylko mi naślij, może umrą ale w kibleku na pewną nie przerzyją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.