Skocz do zawartości
komar73turbo

Sprzedam zestaw 400l

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,sprzedam zestaw akwarium Percula 120 Aqua Medic 400l z usuniętym tylnym panelem i wstawionym kominem,sump około 50 litrów.Odpieniacz Red Sea Berlin 1000 z pompą 2500l,pompa obiegowa New Jet 2300,grzałka z termostatem 300w plus sterownik z wyświetlaczem RT,cyrkulacja Aquaell 2600 i JVP 6000x2.Oświetlenie lampa Riga hqi 175+T5 blu 2x24w do tego dorobione 2 lampy led 2x24w z Rgb-Lighting na diodach cree,skała około 50-60kg.Korale:zoa zielone i pomarańczowe,sarcophyton,lobophyton,słoniowe ucho,sinularia zielona fluo,pomarańczowa,clavuaria zielona,fioletowa,protopalythoa zielona,brązowa,capnella,xenia mała skałka,montipora zielona śr ok 7cm,różowa około 4 cm,seriatopora hysttrix około 7cm,milepora fioletowa około 10cm,quadri zielony średnica około 7cm .Ryby ,para premniasów epigrammata wym 10 i 6cm,3 anthiasy,hepatus około 12 cm,krewetka debelius,kilka ślimaków,rozgwiazda piaskowa śr.10cm.Akwarium firmowe oryginalne ze stolikiem ładnie się prezentuje.Nowe bez życia kosztuje ponad 8000.Interesuje mnie sprzedaż w całości,proponuję 5500 zł,lub samo życie,(korale+skała+ryby 2500 zł.Dla kupującego w całości cała reszta czyli sól około 10 kg,trochę testów,dodatków gratis.Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego zainteresowanych proszę o wiadomość na priv.Więcej zdjęć w mojej galerii,nie są to zdjęcia najlepszej klasy na żywo wygląda to dużo lepiej.

Pozdrawiam

post-11170-0-14491700-1338642942_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.