Skocz do zawartości
natalia83

Sprzedam ReefMaxa z szafką

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż mam ReefMaxa używany ok 2 lat, komplet dokumentów potwierdzajacych zakup, orginalny karton oraz dedykowana szafka idealnie pasująca do zestawu. W akwarium znajduje się 16 kg żywej skały porośniętej gdzieniegdzie zoa, protopalythoa fluo zielona (mała osobna skałka) oraz clavularia sp. Jest równiez 9kg żywego piasku w ktorym żyją setki spagetti worm, pożytecznych robaków odżywiających się detrytusem.

Akwarium posiada kilka rysek czego niestety nie dalo sie uniknąć.

W sklad wchodzi jeszcze :

- grzałka orginalna

- falownik jvp 100

- grys koralowy w skarpetach (zamiast patyków, choć patyki oczywiście są)

- świetlówki wymienione jakieś 2 miesiące temu, spokojnie na dojrzewanie i jeszcze trochę wystarczy.

- mały czyścik do szyb.

Zdjęcie jak prezentuje się w tej chwili baniak dodam w ciągu dwóch dni.

Zamieszczone zdjęcie pokazuje akwarium wraz z życiem które nie wchodzi w skład oferty.

Cena 1000zł odbiór oczywiście osobisty w Szczecinie

4328_6803.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możliwe rozdzielenie zestawu, oczywiście w pierwszej kolejności, na sprzedaż skała i piasek

4328_6803.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możliwe rozdzielenie zestawu, oczywiście w pierwszej kolejności, na sprzedaż skała i piasek

sorki za pytanie nie związane z tematem ale muszę się zapytać z ciekawości jak udało ci się utrzymać tak czystą tylną szybę?czym czyścisz?

4803_4815.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm czy ona jest czysta to ja bym się kłóciła, ale podpatrzyłam patent od innego forumowicza. Mianowicie długi patyczek od storczyka (żonka napewno ma na parapecie jakiegoś storczyka) na niego naszyłam nową gąbkę kuchenną (szorstką stroną do zewnątrz) zszyłam ze wszystkich stron i gotowe. Rewelacyjny sposób by dotrzeć za skały i w ciasne miejsca gdzie nie dociera czyścik. A o to w RM nietrudno :)

4328_6803.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm czy ona jest czysta to ja bym się kłóciła, ale podpatrzyłam patent od innego forumowicza. Mianowicie długi patyczek od storczyka (żonka napewno ma na parapecie jakiegoś storczyka) na niego naszyłam nową gąbkę kuchenną (szorstką stroną do zewnątrz) zszyłam ze wszystkich stron i gotowe. Rewelacyjny sposób by dotrzeć za skały i w ciasne miejsca gdzie nie dociera czyścik. A o to w RM nietrudno :)

:unworthy: eh wy Kobiety... :thumbsup:

4803_4815.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skała i piasek zarezerwowane :) Zostało akwarium wraz z szafką 630zł - odbiór osobisty, ewentualnie wysyłka na odpowiedzialność kupującego.

4328_6803.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dłuższym przemyśleniu wysyłki akwarium wraz z szafką stwierdzam iż istnieje za duże ryzyko uszkodzenia akwarium, po za tym koszty samej wysyłki są spore. Także zostaje odbiór osobisty.

Edytowane przez natalia83 (wyświetl historię edycji)

4328_6803.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natalia :) na gg pisze i pisze....a Ty nic :harhar:

7182_7360.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.