Polecam, mam prawie rok i jest super ryba, u mnie nic nie rusza z korali, kupiony był na szklane róże bo była plaga, załatwił je w 2 dni, niestety załatwił też rurowki, pokolce nie reagowały na niego wcale, na początku trochę problem z jedzeniem był bo nie chciał nic poza różami, ale patentem pomału nauczył się i teraz pierwszy do zarla, raczej przy wyborze kierowalem się temperamentem nie wielkością, był dość odważny i ganial inne w sklepowy akwa więc wiedziałem że w razie czego postawi się pokolcom ☺️
Historia edycji
Polecam, mam prawie rok i jest super ryba, u mnie nic nie rusza z korali, kupiony był na szklane róże bo była plaga, załatwił je w 2 dni, niestety załatwił też rurowki, pokolce nie reagował na niego wcale, na początku trochę problem z jedzeniem był bo nie chciał nic poza różami, ale patentem pomału nauczył się i teraz pierwszy do zarla, raczej przy wyborze kierowalem się temperamentem nie wielkością, był dość odważny i ganial inne w sklepowy akwa więc wiedziałem że w razie czego postawi się pokolcom ☺️
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.