giant19s Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2012 KUP ZESTAW AQUAELA Oraz edytuj posty by nie pisać jeden pod drugim. Cytuj 54 litry od Aquael'a ^^, Akwarium: 60x30x30, Oświetlenie: 2x Aquael ECOLIGHT DUO (2x11W), Filtracja/Cyrkulacja: Kaskada FNZ3 1200L\H (aktualnie pusta), HYDOR Koralia Nano 900, Sól: RedCoral, Odpieniacz: brak, Suplementy: brak START - 24.01.2013 - KONIEC 20.06.2015 30 litrów od Aquael'a ^^, Akwarium: 30x30x35, Oświetlenie: Aquael ECOLIGHT DUO (2x11W), Filtracja/Cyrkulacja: Kaskada FNZ3 1200L\H (purigen, chemi pure elite, aniphos, żywa skała) HYDOR Koralia Nano 900, Sól: RedCoral, Odpieniacz: brak, Suplementy: brak START - 22.07.2011 - KONIEC 26.01.2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flaczak Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2012 KUP ZESTAW AQUAELA Oraz edytuj posty by nie pisać jeden pod drugim. Już postanowione zbieram na AQUAEL 30l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giant19s Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2012 Omedeto Cytuj 54 litry od Aquael'a ^^, Akwarium: 60x30x30, Oświetlenie: 2x Aquael ECOLIGHT DUO (2x11W), Filtracja/Cyrkulacja: Kaskada FNZ3 1200L\H (aktualnie pusta), HYDOR Koralia Nano 900, Sól: RedCoral, Odpieniacz: brak, Suplementy: brak START - 24.01.2013 - KONIEC 20.06.2015 30 litrów od Aquael'a ^^, Akwarium: 30x30x35, Oświetlenie: Aquael ECOLIGHT DUO (2x11W), Filtracja/Cyrkulacja: Kaskada FNZ3 1200L\H (purigen, chemi pure elite, aniphos, żywa skała) HYDOR Koralia Nano 900, Sól: RedCoral, Odpieniacz: brak, Suplementy: brak START - 22.07.2011 - KONIEC 26.01.2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2012 Wiesz co jak nie chcesz pomóc to weź się nie udzielaj. Idź swoje głupie mądrości pokazuj gdzie indziej. Sory za OT. No, kolego, albo nie znasz się na żartach albo prezentujesz filozofię Kalego. A propos, zwrot: "głupie mądrości" nie ma sensu tak jak nie ma sensu zakładanie akwarium morskiego o pojemności 10L. Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flaczak Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2012 No, kolego, albo nie znasz się na żartach albo prezentujesz filozofię Kalego. A propos, zwrot: "głupie mądrości" nie ma sensu tak jak nie ma sensu zakładanie akwarium morskiego o pojemności 10L. Znam się na żartach ale to była lekka przesada z twojej strony. Wiem że 10l to za mało i dlatego zakładam 30l. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flaczak Zgłoś Napisano 30 Września 2013 Długo tu nie byłem ale chcę odnowić temat akwarium 10l wystartowało. Jest 0,5kg żywej skały i 1kg żywego piachu. Woda piach i skała z działającego już akwa. Wodę do podmianek będę mi rozrabiać w zoologu bądź mogę brać z ich działającego zbiornika. Mam też takie pytanie rozrobiona woda może stać w zamkniętym baniaku 5l czy do wiadra i mieszać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 30 Września 2013 Do wiadra i mieszać. Ale kup sobie sól, a tylko RO kupuj, tak mniemam. Litr podmianki na tydzień i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flaczak Zgłoś Napisano 30 Września 2013 (edytowane) Nie opłaca mi się samemu rozrabiać. Płacę 1,5zł za litr rozrobionej wody. To opłaca się ten litr mieszać?przecież woda się nie psuje więc co jej się stanie w zamkniętym baniaku?A dzień przed podmianką bym wlał tylko pomieszał. A lepiej brać do podmianek wodę z działającego zbiornika czy świeżo rozrobioną? I jeszcze jedno mam preparat easy life-easystart nadaje się do morskiego i czy jest sens dolewać jak wszystko jest z działającego baniaka? Edytowane 30 Września 2013 przez flaczak (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
streetgibon Zgłoś Napisano 8 Października 2013 Mikro rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-dominik- Zgłoś Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Powodzenia. Edytowane 11 Października 2013 przez -dominik- (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam: Dominik T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach