adam_s Zgłoś Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Po całym dniu pracy, po zgaszeniu światła (choć nie całkowicie) doktorek podniósł sobie koral i przyklapnął sobie na senek. Jak nasze zwierzaki jeszcze nietypowo sobie sypiają? Edytowane 14 Lipca 2012 przez adam_s (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) mój synhiropus ocellatus buszuje do późna a potem zakopuje się po oczy w piasku i zasypia. Może uda mi się zrobić fotkę. Edytowane 14 Lipca 2012 przez petrus1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 14 Lipca 2012 Tak sypia mój Escenius Bicolor Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 14 Lipca 2012 mój synhiropus ocellatus buszuje do późna a potem zakopuje się po oczy w piasku i zasypia. Może uda mi się zrobić fotkę. Brakuje na zdjęciu tylko dymka z tekstem "grunt to grunt" Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Brakuje na zdjęciu tylko dymka z tekstem "grunt to grunt" zaprawdę tak jest lubi piaseczek Edytowane 14 Lipca 2012 przez petrus1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polok Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 Mój Halichoeres trispilus tylko jak zgaśnie światło robi sobie norę w piasku i kładzie się spać. Cytuj 108l z panelem+HQI 70w 13000k Aqua medic + Ati Actinic 20 000k 24w +9kg LR+LS Odpieniacz-DIY 1200l/h+jvp-101 3000l/h +obieg-600l/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach