Sebastek Zgłoś Napisano 18 Lipca 2012 Witajcie, Szukam dobrego szklarza w Krakowie. Pomijam panów z placu Imbramowskiego. Ktoś coś może polecić ? Wysłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2012 Witajcie, Szukam dobrego szklarza w Krakowie. Pomijam panów z placu Imbramowskiego. Ktoś coś może polecić ? Wysłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk Sebastek już się nie szkli okien, teraz się wymienia na "plastiki" kup sobie 5-komorowe i będzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 18 Lipca 2012 He he .. cwaniak Nie do okien potrzebuję Wysłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camell76 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 Przepraszam że się podepnę - udało się kogoś znaleźć? Bo też zaczynam szukać jakiegoś sprytnego szklarza do sklecenia sumpa, zrobienia kilku otworów w szkle itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camell76 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Znaczy że nie ma szklarza godnego polecenia w tym pięknym mieście? Czy może wszyscy są tak wspaniali że nie wiadomo którego wybrać? Chciałbym żeby ktoś mi ładnie przyciął kawałki szkła, przyszlifował, powiercił otwory, może coś skleił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Zajrzyj do Oliviera na Tatarską. Często widzę u niego nowe baniaki poklejone dla klientów. Może coś poradzi. Qlfon mobilnie Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
newrom Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Przy ul Powstańców jest solidny szklarz, docinaja szlifuja i są normalni, znaczy jak przyjdziesz po kawałek szyby to Cie nie wyśląna drzewo, co u majstrów mi sie zdarzało. Nie kleiłem u nich, więc nie wiem czy sobie z tym radzą. pozdr newrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camell76 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Dzięki Do Oliviera faktycznie zajrzę. A w którym mniej więcej miejscu Powstańców? Jest jakiś wyraźny szyld widoczny z drogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
newrom Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Powstańców 45, po prawej sa garaże, po lewej przystanek 105/184, jadąc w stronę Batowic trzeba skrecic na podjazd w lewo, przed przystankiem. Zobacz sobie na google streetview, stoi autobus, a przed nim jest wjazd. pozdr newrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS Zgłoś Napisano 17 Listopada 2012 Witam Jak sadzicie, gdzie zadzwoni wiekszość sklepikarzy z branży zoologicznej jeśli chcą zrobić akwarium terarium , lub szklaną półkę do sklepu? Dzwonią wlaśnie do gosci z Imbramwskiego, z tym jednak , ze gdy zamowisz akwa w sklepie to bedziesz mial to zrobione w max 2 tygodnie, gdy idziesz osobiscie to i nawet do miesiaca trzeba czekac, przerabiałem obie wersje zamawiania to wiem Pozdrawiam Cytuj w realizacji- 120x60x60h 105 l sump, 2xAPF600:)DIY, NJ6000, 2x T 6100, 1x6055 2x250 HQI +4x54W masa innego drobnego sprzetu Walka z glonami trwa - chyba wygrywam:D http://tablica.pl/of...-20130829202216 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach