helmofon Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Do sprzedania Lampa HQI WEIPRO LM 100 2x150W HQI + 2x39W T5 Dodatkowo w komplecie oświetlenie nocne Xtremelight moon. - oddane Sprzęt kupiłem używany, u mnie pracował koło 2 lat. Żarniki i świetlówki wymieniałem w marcu 2012. Lampa leży od sierpnia 2012. Zamontowane żarniki to: 150W WEIPRO 14K Zamontowane świetlówki to: ATI Blue Plus 39W T5, ATI Actinic 39W T5 Gratis dodaje dwa żarniki używane, ale nie wiem ile, baryłki do podwieszenia lampy pod sufitem. Gratisowe żarniki to: 150W AM 16K, BLAU 16K (nie wiem jak długo świeciły) Cena jak mnie interesuje to 650 600 zł. Odbiór osobisty w Warszawie, lub mogę podwieźć w okolicy Wawy. Edytowane 1 Marca 2013 przez helmofon (wyświetl historię edycji) Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 nowa cena 650 zł Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 nowa cena 600 zł Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) up Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez helmofon (wyświetl historię edycji) Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach