eco Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam jak w temacie sprzedam ref-maxa na gwarancji 700zł .dołoze trzy rury oswietleniow 2 białe i niebieska orginalne w gratisie i falownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubar Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Hej, 1. Czy sprzęt sprawny w 100%? 2. Kiedy kupiony? 3. Jaki falownik? 4. Czy możliwa wysyłka kurierem (jeśli tak, to za ile?) Pozdrawiam Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eco Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Akwa ma 5 miesiecy sprawne w 100 % wysłac moge tylko na twoja odpowiedzialnosc wole osobisty odbiór falowniki mam 2 sztuki do wyboru . A akwa sprzedaje bo postawiłem wiekszy zbiornik 300 w obiegu. Pozdrawiam Artur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galki210 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 wszystko super tylko jak odebrać .... http://nano-reef.pl/topic/78472-nowe-70x50x50-galki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galki210 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 wszystko super tylko jak odebrać .... jakie on ma wymiary ? http://nano-reef.pl/topic/78472-nowe-70x50x50-galki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eco Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 szerokie 60 a reszty nie pamietam ale jutro podam ci wymiary jak pomierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 3 Września 2012 witaj ! chętnie kupię od ciebie akwarium dopiero zaczynam przygodę z akwarystyką ... więc chętnie wysłucham co i jak oczywiscie przyjechalabym, a kiedy i jak to kwestia omówienia. mam jeszcze kilka malych pytan prosze o tel. 609 59 39 29. pozdrawiam ! narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 4 Września 2012 (edytowane) czy akwarium juz sprzedane ? Edytowane 4 Września 2012 przez biegala (wyświetl historię edycji) narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 8 Września 2012 dziękuję za sprzedaż, jestem bardzo zadowolona z reef maxa oczywiście wielki pozytywwww ! pozdrawiamy serdecznie )) narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eco Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Temat do zamkniecia Powodzenia dla kolezanki - Witamy wsród posolonych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach