Nie wiem czy ktoś mnie nie skarci za to że piszę o tym w tym miejscu :-) .... Jak coś to przepraszam :-) . Chcę po prostu szybko trafić do ludzi z Lublina . Jeżeli ktoś chciałby ukwiała quadri - zielony z fioletowymi końcówkami to zapraszam po odbiór ( gdzie wiadomość na priv ) . Ukwiał jest GRATIS ( chociaż jeden browarek by był miło widziany he he he ) ale tylko dziś i jutro :-) . Potem nie mam czasu .Chce ktoś ? -------- JUŻ ODDANY :-) . Nie aktualne .
Historia edycji
Nie wiem czy ktoś mnie nie skarci za to że piszę o tym w tym miejscu :-) .... Jak coś to przepraszam :-) . Chcę po prostu szybko trafić do ludzi z Lublina . Jeżeli ktoś chciałby ukwiała quadri - zielony z fioletowymi końcówkami to zapraszam po odbiór ( gdzie wiadomość na priv ) . Ukwiał jest GRATIS ( chociaż jeden browarek by był miło widziany he he he ) ale tylko dziś i jutro :-) . Potem nie mam czasu .Chce ktoś ?
Nie wiem czy ktoś mnie nie skarci za to że piszę o tym w tym miejscu :-) .... Jak coś to przepraszam :-) . Chcę po prostu szybko trafić do ludzi z Lublina . Jeżeli ktoś chciałby ukwiała quadri - zielony z fioletowymi końcówkami to zapraszam po odbiór ( gdzie wiadomość na priv ) . Ukwiał jest GRATIS ale tylko dziś i jutro :-) . Potem nie mam czasu .Chce ktoś ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.