Silver200 Zgłoś Napisano 8 Września 2012 Do sprzedania szczepki euphylli paraancory. W zalaczeniu zdjecia calego koralowca, bo dopiero bedzie dzielony. Wiec mozesz sobie wybrac ilosc glowek. Cena za glowke 10 pln. Odbior tylko osobisty, kontakt na priv Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maxevans Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Witam.Czy w drodze wyjatku jest mozliwosc wysylki kurierskiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek75 Zgłoś Napisano 9 Września 2012 (edytowane) priv Edytowane 9 Września 2012 przez krzysiek75 (wyświetl historię edycji) --------------------------- 1100 w obiegu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darko1036 Zgłoś Napisano 9 Września 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmanteam Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Prv Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 13 Września 2012 Chops do góry;) niestety na wysyłki nie mam czasu, ani materiałów do pakowania. Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo309 Zgłoś Napisano 13 Września 2012 priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtc_waw Zgłoś Napisano 13 Września 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skejcior Zgłoś Napisano 13 Września 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Hops;) Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midboss Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Byłem, nabyłem, polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 aktualne, zapraszam;) Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 26 Września 2012 Aktualne Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Mam jeszcze kilkanaście główek, strasznie dużo ich jest. zapraszam Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi886 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 pw ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 10 Października 2012 PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 14 Października 2012 wczoraj zakupiłem, a dzisiaj już sie otwieraja i ładnie się prezentują. Polecam bo naprawdę warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach