Kamila 27G Zgłoś Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Cześć mam na imię Kamila Mam Capnelle dużą z chęcią zamienię się na ukwiał ... ponieważ capella bardzo się rozrosła i puściła mega dużo szczepek oto ona : Edytowane 13 Września 2012 przez SkoczekPL (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czerest Zgłoś Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Czerest , bez urazy ale powiedz mi po kij te dowcipy ? Znalazłeś błąd to powiedz koleżance że zrobiła błąd, a nie dowcipkujesz. Tak traktujemy nowych użytkowników forum ?! Temat czyszczę, kolejne offtopy i będą nagrody. Pozdrawiam Skoczek Edytowane 13 Września 2012 przez SkoczekPL (wyświetl historię edycji) 435 l 150x55x53 ,DeltecMCE600, Aquasunlight 2x250&2x54 , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Koledze chodzi prawdopodobnie o to, że wartość capnelli jest dużo mniejsza niż ukwiała (którym również jest aiptasia), dlatego taka wymiana jest mało prawdopodobna. Tylko trochę niezręcznie to napisał Sorry, pisałem posta w tym samym czasie co Skoczek... Edytowane 13 Września 2012 przez Jader (wyświetl historię edycji) miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 13 Września 2012 (edytowane) poczułam się urażona ale nie jestem obrażona wartość capnelli może i nie jest za duża,ale jeśli ktoś ma dużo malutkich ukwiałków to chyba nie robi mu różnicy za co chce się zamienić no... skoro tak to może być coś innego mniej wartościowego jakiegoś grzybka... (nie chcę nic cielistego) Edytowane 13 Września 2012 przez SkoczekPL (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach