Silver200 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Witam. Mam do sprzedania skalke z Montipora chyba digitata. Nie wiem ile wazy w kazdym razie koral ktory na niej jest jest bardzo duzy. Cena jaka mnie interesuje to 270 pln, jednak rozwaze kazda propozycje. Najchetniej odbior osobisty, wysylka tez jest mozliwa. Kontakt na priv Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 16 Września 2012 Hops, rozwaze kazda propozycje. Szkoda takiego duzego korala na zmarnowanie Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 hops Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 26 Września 2012 do góry Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 do góry, chcę się jej pozbyć, więc rozważę każdą propozycje;) Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 weekendowa promocja 150 pln., Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Do sprzedania za każdą zaproponowaną kwotę Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Do gory Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qaserte Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Siemka puścisz za 100zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach