Wojtesu Zgłoś Napisano 19 Września 2012 Witam, mam do sprzedania odpieniacz Blau 150 jest to propozycja dla kogoś kto ma smykałkę do małych poprawek i majsterkowania. Swojego czasu padł mi w nim wirnik i zabrałem się za przerabianie go ale nie dokończyłem. Jak widać na zdjęciach wirnik jest tylko trzeba go dopracować i skleić na stałe. Można również kupić orginalny i tylko wymienić. Cena za ten odpieniacz to tylko 300zł + przesyłka... 650L słonej wody... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czester76 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Witam ja bylbym zainteresowany tym odpieniaczem. jakie on ma wymiary? jesli jeszcze jest aktualne to prosze o odpowiedz na numer tel 792495189 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czester76 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 29 Listopada 2012 przez czester76 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach