Lizard Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Jak w temacie, zastanawiam się, czy jest jakieś zwierze którego nie jest w stanie poparzyć ukwiał. Tak, aby zasiedlić teren wokół ukwiału i by ten był osaczony Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Żywa skała? A jakoś mi tak wesoło dziś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Błazenka nie poparzy Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 U mnie capnella dała radę kontra Phymanthus buitendijki, a euphylia opiera się cały czas ukwiałowi z rodzaju Cerianthus membraceus...ricordea też sobie w miarę radziła z łażącym phymanthusem, no i nieśmiertelna palythoa:P... Cytuj pozdrawiam Maciek Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Eh koledzy to wiadomo hehe, ale zastanawiam się czym obsadzić teren wokół ukwiału, bo każdy z nas na pewno ma wokół nich skrawek gołej skały U mnie capnella dała radę kontra Phymanthus buitendijki, a euphylia opiera się cały czas ukwiałowi z rodzaju Cerianthus membraceus...ricordea też sobie w miarę radziła z łażącym phymanthusem, no i nieśmiertelna palythoa:P... O i już mamy jakieś konkrety, ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia? Np. z quadri? Edytowane 21 Września 2012 przez LiZaRd (wyświetl historię edycji) Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Mój quadri wpasował się między Xenie. Na początku Xenia się zwijała, a teraz ładnie go obrosła i pcha główki między macki Ale barierą do chodzenia to raczej nie będzie dla niego Cytuj Jelenia Bay - zlikwidowane 08.02.2013 Jelenia Bay vol.2 90x50x45 OW Sump 65x32x37 80L Odpieniacz Reef Octopus 1000int Cyrkulacja: Tunze 6025+Tunze 6015 oraz Tuzne Nano Wavebox światło: Lampa LED CREE DIY 72W (CW/RB) + 2x39W T5 LED 196W Obieg: Tunze Silence 1073.020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Września 2012 dostałem czerwonego quadri po zmieleniu w pompie tez siedzi w xenii i sie czai Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg Zgłoś Napisano 21 Września 2012 dostałem czerwonego quadri po zmieleniu w pompie tez siedzi w xenii i sie czai Mój też był wessany w pompę więc może żeby się dobrze czuł w Xeni trzeba go trochę przemielić Cytuj Jelenia Bay - zlikwidowane 08.02.2013 Jelenia Bay vol.2 90x50x45 OW Sump 65x32x37 80L Odpieniacz Reef Octopus 1000int Cyrkulacja: Tunze 6025+Tunze 6015 oraz Tuzne Nano Wavebox światło: Lampa LED CREE DIY 72W (CW/RB) + 2x39W T5 LED 196W Obieg: Tunze Silence 1073.020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 21 Września 2012 u mnie Catalaphyllia nie pęka przy quadri. Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 21 Września 2012 u mnie Catalaphyllia nie pęka przy quadri. A to dziwne bo moje 2 główki jardinei zostały tak dotkliwie poparzone przez Q, że do dziś dzień leżą w szczepkarium i nie wiem czy się wyliżą z tego Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach