luft Zgłoś Napisano 23 Września 2012 1. Możecie tutaj wpisywać najniższą temperaturę wody w baniaku morskim jaka zanotowaliście u siebie wraz z komentarzem typu: "nic nie padło", "ucierpiały...", etc... 2. Analogicznie proszę napisać odnośnie życia przewożonego... moje odp. 1. 19 stopni - nic złego nie zauważyłem, powód, brak włączonej grzałki 2. 14 stopni - 3 godzinny transport PKS w zimie - LPS i Rico skurczone potrzebowaly tygodnia na dojscie do siebie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 Mariusz, u mnie wygladały tak początki, zakupiłem rybke salarias fasciatus ,był to miesiac luty ,no oczywiście w sklepie powiedzieli, że bedzie bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka ,na drugi dzień czekałem na kuriera, żeby szybko odebrać przesyłke ,no temp. oscylowała w granicach 10 stopni ,a w nocy to nie pamietam ,odebrałem przesykę szybko do domu otwieram ,a tam rybka prawie na wykonczeniu ,mysle sobie co ma byc to będzie siup do akwa i po paru godzinach rybka pływała ,zdaje mi sie, że wpadła już w jakąś hibernacje i dlatego ona przeżyła ,ale drugi raz takiego błędu nie popełnię napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach