tad85 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 (edytowane) Sprzedam odpieniacz Reef Octopus NW-150-6530B dedykowany przez producenta do zbiorników max 600L. U mnie pracował pół roku i byłem baardzo zadowolony. Gdybym nie zlikwidował zbiornika to by pracował jeszcze długooo. W 100% sprawny, nie uszkodzony w żadnym miejscu. Cena wydaje mi się być atrakcyjną jak na tej klasy pienidło. 400PLN = PP Do sprzedaży wracają jeszcze dwa cyrkulatory Koralia 2 - cena 100pln/szt + koszt wysyłki. Niestety nie każdego usera tego forum można brać poważnie. Dwa tygodnie odkładania, zwodzenia i taki koniec. Proszę o konkretne oferty zakupu!!! Edytowane 11 Listopada 2012 przez tad85 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chruscik Zgłoś Napisano 23 Września 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draco Zgłoś Napisano 23 Września 2012 jestem zainteresowany 1szt Koralia Nano o mocy 900L/h, niestety tylko tym proszę przemyśleć i dać mi odpowiedź, bardzo mi na takim falowniku zależy, jeśli można to proszę o rezerwację. Pozdrawiam Jacek tel. 505699787 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 jestem zainteresowany 1szt Koralia Nano o mocy 900L/h, niestety tylko tym proszę przemyśleć i dać mi odpowiedź, bardzo mi na takim falowniku zależy, jeśli można to proszę o rezerwację. Pozdrawiam Jacek tel. 505699787 w grę wchodzi tylko sprzedaż całości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka171 Zgłoś Napisano 23 Września 2012 PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 25 Września 2012 PW UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 26 Września 2012 zapraszam do zakupu poszczególnych rzeczy ze zbiornika. wszystkie urządzenia w stanie idealnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chruscik Zgłoś Napisano 26 Września 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesztom Zgłoś Napisano 28 Września 2012 pw 100x50x55(w),lampa 2x150 HQI + 2 x39 T5, AM 3000 blue na pompie AB2000/1, 40kg LR,10 kg LS, obieg NJ3000, cyrkulacja 2x 3200 Koralia 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 29 Września 2012 Życie i skała sprzedane. Reszta w nowych zaktualizowanych cenach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 aktualizacja cen. wszystko wymyte wyczyszczone czeka na nowych właścicieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draco Zgłoś Napisano 3 Października 2012 proszę o rezerwację CAŁOŚĆ TESTY + PREPARATY - CENA 150PLN oraz Hydor Koralia Nano Evo - cena 70pln mój tel 505699787 Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 proszę o rezerwację CAŁOŚĆ TESTY + PREPARATY - CENA 150PLN oraz Hydor Koralia Nano Evo - cena 70pln mój tel 505699787 Jacek rezerwacja dla @Draco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draco Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Proszę o nr tel w celu uzgodnienia zapłaty i wysyłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 Proszę o nr tel w celu uzgodnienia zapłaty i wysyłki poszedł priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draco Zgłoś Napisano 6 Października 2012 nie wiem jak mam odczytać wiadomość na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draco Zgłoś Napisano 6 Października 2012 podam może adres jacgre@vp.pl lub tel 505699787 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 nie wiem jak mam odczytać wiadomość na priv jutro po południu zadzwonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 CENA PROMOCYJNA NA REEF OCTOPUSA - do końca tygodnia - 530PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draco Zgłoś Napisano 10 Października 2012 proszę w końcu do mnie zadzwonić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 (edytowane) To co zostało po moim akwarium: - pudełko przelewowe BLAU kupione tutaj na forum - sprzedane - cyrkulatory Hydor Koralia: Hydor Koralia 2 (posiadam 3 sztuki) - sprzedane Hydor Koralia Nano Evo - cena 70pln - pompa obiegowa Eheim o mocy 900l/h - 70pln - odpieniacz Reef Octopus NW-150-6530B do 600L cena 500pln Dodatkowo komplet preparatów KENT'a: - Calcium, Tech CB Part A & B - wszystko w butelkach 500ml (zużyte może 50ml), Iodine, Essential Elements 250ml - sprzedane Testy JBL/SERA - CA, Mg, SiO3 - sprzedane DO CEN NALEŻY DOLICZYĆ WYSYŁKĘ Aktualizacja cen - ostatnie obniżki!! Edytowane 16 Października 2012 przez tad85 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Aktualizacja cen - ostatnie obniżki!! został jeszcze Reef Octopus - pracował 4miesiące - jest na gwarancji producenta - dziwi mnie brak zainteresowania tym odpieniaczem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draco Zgłoś Napisano 17 Października 2012 Mam pytanie czy "CAŁOŚĆ TESTY + PREPARATY - CENA 150PLN" to jest jeszcze aktualne? pytam już po raz trzeci mój tel 505699787 Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tad85 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Nowa cena pienidła - 400PLN + PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Persecuted Zgłoś Napisano 24 Października 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach