AdamB Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Wczoraj otrzymalem wiadomosci na PW od trzech roznych osob, wszystkie zapisaly sie w jednym temacie i wszystkie raczej nie byly kierowane do mnie. Odnioslem wrazenie, ze moja skrzynka zostala dodana przypadkowo. Blad 3 osob rownoczesnie czy problem techniczny? Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Ja wczoraj też dostałem priva wysłanego w sumie do sześciu osób, a na adresata za bardzo nie pasuję. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 24 Września 2012 a nie było to to co tu? http://nano-reef.pl/topic/49353-czy-ktos-w-polsce-ma-jeszcze-niefoto/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Dokładnie to samo do mnie dotarło, widać to jakaś zorganizowana akcja Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Września 2012 spam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 24 Września 2012 To nie spam. Śmiem przypuszczać, że "np160L" i "bardzomorsko" to ta sama osoba w szczegulności ( ) i w detalach. Byki te same, nagłe zainteresowanie koralami niefoto, wysyłanie irytujących PW, nawet stosunek ilości postów do reputacji. No ale "np160L" jest już nieaktywny . Pozdrawiam T Cytuj akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Tez mam jedna PW od "np 160l" ale w tym samym watku na PW od "Andrzej58" i "Astis" . Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Ja również dostałem, imo to spam, bo jakkolwiek ktoś pokusił się o odszukanie informacji o tym, że miałem niefoto jak paru innych w tej wiadomości, tak nie pokusił się już o to, żeby doczytać dziennik i sprawdzić, że niektóre z tych osób albo nie mają już baniaków, albo dawno nie mają już niefoto.. SPAM! Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Ja również dostałem, imo to spam, bo jakkolwiek ktoś pokusił się o odszukanie informacji o tym, że miałem niefoto jak paru innych w tej wiadomości, tak nie pokusił się już o to, żeby doczytać dziennik i sprawdzić, że niektóre z tych osób albo nie mają już baniaków, albo dawno nie mają już niefoto.. SPAM! A niektóre z tych osób baniaka jeszcze nie mają . Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Otóż to! Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach