Tenshuchiyu Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2016 No i stalo sie - RM baszurka przestal istniec... Raz bylo lepiej, raz gorzej (choc tych pierwszych razow bylo zdecydowanie wiecej),patrzac z perspektywy 3,5 roku nadal twierdze,ze Reefmax to bardzo fajny zestaw dla poczatkujacego,a sentyment do niego i zwiazanej z nim mojej pierwszej morskiej przygody zostanie na zawsze . baszurek nadaje mobilnie... Miłe pożegnanie. Tak jak wspominałem Twój baniak ze wszystkich, które widziałem był jednym z lepszych i jednym z tych, który nie tylko przekonał mnie do przygody z akwarium morskim ale i do RM. Mam nadzieję, że uda mi się dojść do takiego stanu jak Tobie się udało i liczę na to, że jak znajdziesz czas to odwiedzisz mój temat (który niebawem powstanie) i dasz dobrą radę od weterana Cytuj W regionie Kamigata mają rodzaj zawiązywanych pudełek na drugie śniadanie, których używają tylko jednego dnia oglądając kwiaty. Gdy skończą wyrzucają pudełka i depczą je. Koniec jest ważny dla każdej rzeczy... Zapraszam do mojego tematu : http://nano-reef.pl/...u-z-walbrzycha/Aktualności:26.08.2016 Zaciemnienie .... W baniaku Palythoa, Briareum, Discosoma, Caluastrea, Ślimaki i dzika Xenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2016 liczę na to, że jak znajdziesz czas to odwiedzisz mój temat (który niebawem powstanie) Dzieki,z pewnoscia temat odwiedze . baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arduan Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) To był fajny baniak. Część znalazła się u mnie. Mam nadzieję utrzymać zwierzaki przynajmniej na tym samym poziomie. Dzięki Jarku. Nowy jest super. Trzymam kciuki. A bicolora mi bardzo szkoda. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Arduan (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/...n-szybki-start/ Nowe, większe, ale nadal AF: http://reefhub.pl/ca...aniewski-1000l/ Myślimy tak, bo wszyscy inni ludzie tak myślą; albo dlatego, że myślimy w ogóle, to naprawdę tak myślimy; albo dlatego, że kiedyś kazano nam tak myśleć, to myślimy, że musimy tak myśleć... Rudyard Kipling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladyjj Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 A co się stało z bicolorem?! To właśnie Twój "monocolor" skłonił mnie do zakupu tej ryby. Mój zaginął podczas przeprowadzki do nowego akwarium, ale okazało się że przenioslam go razem ze skała! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia nowego baniaka. Pewnie też będzie świetnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Gustaw jako jedyny nie przezyl przenosin do nowego akwarium,zszedl pierwszej nocy . Byc moze powodem bylo to,ze upadl na podloge,choc wg mnie bardziej prawdopodobna przyczyna zgonu byl stres . baszurek nadaje mobilnie... Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladyjj Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 Pewnie tak. Jednak taka przeprowadzka to większy stres niż podejrzewamy. Szkoda go. Mam nadzieję że będzie następny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inn0vat1on Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 To kiedy wątek o nowym akwarium? The more you know, the less you don't know Cytuj The more you know, the less you don't know. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 To kiedy wątek o nowym akwarium?The more you know, the less you don't know Jak bedzie sie nadawalo do pokazania . baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Odkopiemy jeszcze temacik Minęło trochę czasu od lektury więc nie jestem już pewien. Powiedz mi Jarek czy ty miałeś w swoim RM Cryptocentrusa Cinctus ? Bo cos tak mi się wydaje i na ostatniej fotce Twojego Reksia chyba sie właśnie wyleguje na Caulastrei. Dobrze widzę ? Cytuj W regionie Kamigata mają rodzaj zawiązywanych pudełek na drugie śniadanie, których używają tylko jednego dnia oglądając kwiaty. Gdy skończą wyrzucają pudełka i depczą je. Koniec jest ważny dla każdej rzeczy... Zapraszam do mojego tematu : http://nano-reef.pl/...u-z-walbrzycha/Aktualności:26.08.2016 Zaciemnienie .... W baniaku Palythoa, Briareum, Discosoma, Caluastrea, Ślimaki i dzika Xenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 19 Października 2016 Nie cintusa nigdy nie mialem,na zdjeciu pewnie gobiodon . baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach