sevcio Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Nie mam pojęcia co to jest za krabik. Pożyteczny czy nie. Z tyłu za nim lekko po lewej z "jaskini" wychodzi jakiś Janosik. Zobaczyłem to dopiero jak oglądałem film . Dzieki za identyfikację. Nie wiem czy to zostawiać czy won. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedikk1 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 O krabie ciężko cokolwiek powiedzieć, lepiej chyba jakby w sumpie wylądował - jeśli masz, a janosik to kiełż no i jakiś wieloszczet obok niego tez sobie idzie. A i na górze chyba apitazja jeśli dobrze widzę? Cytuj 2011 30_Gallon_Nano_Reef 2015 2017 60_Gallon_Nano_Reef 20... SevenReefs.pl / Seven Reefs Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Krab to nieszkodliwa porcelanka, porównaj tutaj. Zwierz z lewej to wieloszczet, wygląda na sporego. Upewnij się, że to nie fireworm. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach