tomi79 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Witam Mam do sprzedania xenia 15zł za noge ładne wyrosniete dopiero bedą ciete capnella na skalce 30zł cos dzisiaj sie nie rozłozyla moze pozniej dorzuce foto briareum mała szczepka na kamieniu 10zł briareum wieksze szczepki po 20zł i tubipora musica szczepka na skale 30zł poszła ewentualnie jakies zamiany mozliwosc wysylki kurierem Zapraszam Edytowane 25 Października 2012 przez tomi79 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi79 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi79 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Ok z racji braku powierzchni w akwa zmieniam ceny na co łaska :) Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agent 007 sumek Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Jestem zainteresownay xenią jaka ostateczna cena za łodygę i jaka cena wysyłki do Rzeszowa ???? proszę o odpowiedz na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biologista Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Wysłałem PW w sprawie korali. Akwarium - miejsce ciekawych przemian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi79 Zgłoś Napisano 25 Października 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 25 Października 2012 Wezmę Tubiporę jak jeszcze jest. Przy okazji albo przez Artura. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaq Zgłoś Napisano 25 Października 2012 Jutro będę u Tomka, jak chcesz to mogę Ci jutro podrzucić bo będę w Twoich okolicach. Daj znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 25 Października 2012 pw "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach