Jesion273 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 (edytowane) Halichoeres osobnik ma 10cm długości, zdrowy, przyjmuje każdy pokarm suchy jak i mrożony cena 100zł odbiór osobisty zajakosc zdjeć przepraszam ale rybka wciagłym ruchu jest również Rhodactis 4 grzybki na skałce cena 80 zł to mogę wysłać na ryzyko kupującego zoa cena 30zł xenia cena 15zł co do kosztów wysyłki na PW Edytowane 16 Października 2012 przez Jesion273 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 (edytowane) nowe ceny Halichoeres 80zeta Rhodactis 60zeta Edytowane 17 Października 2012 przez Jesion273 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agent 007 sumek Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Jestem zainteresowany xenią jak z wysyłka do rzeszowa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 jest możliwosć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 Jestem zainteresowany xenią jak z wysyłka do rzeszowa ??? jesli chcesz to mam jeszcze jeden takiej wielkosci krzaczek tylko musiał bym go odciać od skały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agent 007 sumek Zgłoś Napisano 17 Października 2012 jaka cena za taki krzaczek jak na zdlęciu i ile wysyłka proszę o pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach