Gość buczi82 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Nie jestem pewny czy czasem za malo nie karmie ryb lub moze za duzo... Obsada to: 3x blazenek(percula), salarias i mandaryn wspanialy... Karmie 1x dziennie: Kostka(czasem pol artemii), do artemii dodaje na przemian lub razem w malutkich ilossciach (1/4 kostki) czerowny plankton, kryl, mysis, suchy, do tego co drugi trzeci dzien karmie artemia tubastree, goniopore, 2x w tyg podaje podaje zoo i fito plankton... z korali jeszcze mam jakby kto pytal: euphylie, bubble coral, galaxy, zoa, grzybki, ukwial quadri... craby, slimaki, rozgwiazda piaskowa, boksujaca, wudermani... Posze o podpowiedzi bo nie wiem czy je glodze czy moze za duzo maja zarcia... Pytam bo jak czytam inne watki i ludzie pisza ze daja po 10 kostek dziennie to glupieje, oczywisce maja uzo wieksze akwa i wieksza obsade, ale tak czy inaczej dla mnie 10 kostek do akwa to jest duzo... dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Dużo zależy od rozmiaru ryb, moim zdaniem dajesz co najmniej wystarczająco żarcia. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach