bober6662 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 ...a juz mysalem ze sie przyczepila ehhh nic zostawie ja gdzies w martwej strefie, tylko niepotrzebnie klej dawalem, dolne polipy nie chca sie teraz otwierac szkoda zwierzaka... jednak klej nie jest najlepszym rozwiazaniem... Nigdy nie kleiłem zoa bezpośrednio klejem ,to jest taki zwierzak że szybko się sam przeczepi do skały.Pokombinuj z gumką jest wiele sposobów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość buczi82 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 Problem wlasnie w tym ze nie mam jak gumki przyczepic, ona ma dookola glowki z kazdej strony, dlatego pewnie nie chce sie nigdzie przyczepic bo nie ma podstawy, a ciac czy rozczepiac nie bede, jakkolwiek poloze to przygniote glowki, widocznie ona ma sobie lezec gdzies na piasku, problem tylko ze nie mam nigdzie martwej strefy, bede musial z cyrkulacja kombinowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 Naprawdę łatwiej Ci będzie rozciąć to na pół i ciętą krawędzią na kropelkę w żelu przykleić i po kłopocie Cytuj pozdrawiam Maciek Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach