kuzyng Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Witam ! Sprzedam, zamienię mini bk 200 diy na pompie tunze mocniejszej na cos mniejszego do 300l. odpieniacz kupilem pół roku temu od kolegi z forum. Przymierzałem sie do 500 ale cos nie wyszło i jest za mocny do mojej kosteczki nie ma co odpieniać. Stan odpieniacza dobry plus normalne slady użytkowania, wirnik zaczyna być słyszalny jeżeli komuś to nie przeszkadza, a jezeli przeszkadza to jest do kupienia w jednym ze sklepow internetowych za około 90 pln ( moge dac namiar). Pozatym odpieniek wymiata. Cena jak mnie interesuje to 780 PLN-ów + wysyłka lub zamiana na odpienka do 300l + dopłata (kwestia dogadania się), lub zamiana na odpienka do 300l + jakiś sprzet, życie, korale ( również kwestia dogadania się) kontakt na priv lub tel 664-715-680 do 17 w tym tyg. Ps. Dosć pilne!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyng Zgłoś Napisano 23 Października 2012 nie ma chętnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyng Zgłoś Napisano 24 Października 2012 wstepna rezerwacja do konca tyg dla koliegi iwagumi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach