Marcmonk Zgłoś Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Cześć Mam do sprzedania lamę LED DIV, moc lampy to 200W. Lampa zbudowana z 4 pasków LED Cree, Na każdym z pasków 12 LED (6 białych i 6 niebieskich). Użyte diody: -XP-G WHT bin 0A/0D R3 (122lm@350mA) -XP-E Royal Blue D3 425mW. Zasilacz SP-320-2 impulsowy; 312W; 24VDC; 13A; 88÷264VAC; 124÷370VDC; 1,1kg Producent: Mean Welln --- został przeze mnie lekko przerobiony, wymieniłem wiatrak bo fabryczny był diabelnie głośny. Teraz jest bezszelestny Lampa wyposażona w sterownik AQL-CMP/E. Dodatkowe informacje: - Możliwość sterowania osobno kanałami (białym i niebieskim) pozwala na uzyskanie właściwej barwy odpowiadającej każdemu. - wschody/ zachody, płynne przejście z jednych ustawień świecenia na inne, - Możliwość zadania 20 punktów i ustawienia w nich wybranej mocy poszczególnego kanału, - Wyposażona w dwa ciche wiatraki chroniące lampę przed przegrzaniem. - oświetlenie nocne Do lampy dodałem dwie świetlówki T5 (aktyniczne), mogę odkręcić osprzęt od T5 lub pozostawić go (Statecznik, odbłyśniki, okablowanie). Same świetlówki nie wchodzą w skład lampy. Lampa ma wymiary : Długość 86cm Szerokość 23cm Wysokość 8cm Cena 1700PLN. Odbiór osobisty lub wysyłka po wpłacie na konto Edytowane 28 Października 2012 przez Marcmonk (wyświetl historię edycji) Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 29 Października 2012 up Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 sprzedane, można zamknąć Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach