iwagumi Zgłoś Napisano 30 Października 2012 gdzie najlepiej kupić ,zamówić ceramike ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 30 Października 2012 W Polsce właściwie zero szans: http://nano-reef.pl/topic/48035-filary-aquaroche-gdzie-u-nas-mozna-kupic/ Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 30 Października 2012 jeden kawałek jest u Oliviera taki długi i płaski wielki a tak to nikt tego nie ma a dlaczego nie ma? bo zainteresowanie słabe pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Zainteresowanie zainteresowaniem, ale imho głównym hamulcem jest cena... Cytuj pozdrawiam Maciek Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 30 Października 2012 jest sucha skała... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_Szczecin Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Ja mam kilka fajnych kawałków ceramiki dla akwarystyki morskiej. Większe (40cm) mam już zamówione ale jeszcze nie sprzedane. Pozostają mi dwa jedno-, jeden dwu- i jeden trójramienny o wysokości 20-25cm. Jak coś, to proszę o PW. Mogę podesłać zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
salamander74 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Zadzwoń do akwarystyczny24.pl . Dostałem ostatnio od nich katalog w którym była ceramika produkowana przez firmę azoo . Są jej przedstawicielem na zachodniopomorskie. Cytuj 160 litrów (100X40X40), Ok. 12kg skały (start na suchej), 4X39W, Deltec MCE600, 2X Aquael 2600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekk40 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 Acropora - maja dość duży wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach