Skocz do zawartości
Stani

(S) Schuran 200... sprzedany

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam odpieniacz Schuran 200,

w wodzie byl dopiero przez 4 miesiace... Moze sobie stac w sumpie lub na zewnatrz. Napedzany jest przez orginalna, w zasadzie nowa pompe Eheim 1260. Potrzebny min. poziom wody: 15cm. Srednica rury - wiadomo- 20 cm ! Powierzchnia jaka zajmie jest dosyc spora, zalezna od ustawienia przy nim pompy. Pomierzylem kilka kombinacji: 22x50cm lub 35x35 cm lub 25x47 cm i zapewne kilka innych, ale tak zgrubsza widac, ze to potega (obslugiwac moze zbiorniki do 2000 l -wedlug producenta..). Wysokosc potrzebna do zdjecia kubka: 62 cm.

Dostarczony bedzie w komplecie z pompa. Jest jak nowy; czysty, malo uzywany, solidny, wydajny, cichy jak Schuran.

Mozna regulowac ilosc podawanej wody, powietrza oraz odplyw, czyli poziom wody w korpusie (odpienianie mokre - suche).

Przed rokiem kosztowal 719 euro. Teraz sprzedam go za 1450 zl + koszt przesylki.

Gatunek pierwszy :thumbup:

Pytania prosze pisac na priv, przez Forum.

OW5D7.jpg

Mam tez do niego rysunek budowy i orginalny opis (niestety po niemiecku)

pe46F.jpg

No nie moglem sie powstrzymac i majac obok kubek Delteca...

hye6n.jpg

JXHkI.jpg

Edytowane przez Stani (wyświetl historię edycji)

120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Zarezwrwuj go do poniedziałku

plan akwa 880 l fish only planowana bogata obsada 10 polkolcy+inne

jak oceniasz ten sprzęt pociągnie bez problemów

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

schuran 200 jest mój !!! Dzięki Ci Stasiu ;)

W poniedziałek kupiłem od Staniego Schurana 150 , wczoraj rano Schurana 200- nie mogę się oprzeć..... Stani, jak byś miał jeszcze jakieś Schurany to daj znać- ja biorę wszystkie jak leci ( im więcej tym lepiej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.