Andretti Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 Witam, sprzedam zwierzaki na ekipę sprzątającą : ślimaki : - Astrea sp (stożki) - Astralium sp (stożki) - Nassarius vibex (kopiące skrętki) - Cerithum echinatum (skrętki) - nerita (hmm..półkule oraz małe niebieskonogie krabiki pustelniki : - Clibanarius tricolor (skrętki) Każdy zwierz po 9 zł Odbiór osobisty w Gliwicach tel 668 739 443 wysyłka od 15 szt - tylko PKP / PKS koszt wysyłki (30zł). Nie wysyłam Pocztą czy kurierem !!! PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pipider Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 Zarezerwuj proszę dla mnie 5 x Nassarius vibex (kopiące skrętki) i jakieś 4 krabiki. Odbiore osobiście pod koniec przyszłego tygodnia. Teraz jestem na delegacji, jak wrócę to zadzwonię. Pozdrawiam Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 11 Listopada 2012 comasz dostepne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach