rekin Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Sprzedam quadricolor jakiś czas temu podzielił się i nie mam miejsca na 2 szt wielkość w obwodzie po rozłożeniu ok 30 cm cena 150 zł odbiór osobisty 2 zdjęcie zrobione po wyłączeniu światła w akwarium Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 A czy jest mozliwa wysylka pkp? Jak tak to biore. 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_ Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał149 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Sprzedam quadricolor jakiś czas temu podzielił się i nie mam miejsca na 2 szt wielkość w obwodzie po rozłożeniu ok 30 cm cena 150 zł odbiór osobisty 2 zdjęcie zrobione po wyłączeniu światła w akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał149 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Witam odebrałbym osobiście też jestem z Warszawy nawet dzisiaj jesli jest to możliwe.Rafał mój nr telefonu 514700155 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Rafał do odebrania jest dziś wieczorem lub jutro po południu. Jak jesteś chętny to daj znać wcześniej gdyż muszę go odczepić. Edytowane 4 Listopada 2012 przez rekin1 (wyświetl historię edycji) Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 A czy jest mozliwa wysylka pkp? Jak tak to biore. w pierwszej kolejności odbiór osobisty, jak do środy nikt nie weźmie to wyśle ci przesyłką konduktorską Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Ok, to czekam na info, pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I9100 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał149 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Tak jestem chętny tylko z jakiej dzielnicy pan jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Targówek Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał149 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Idealnie ja dokładnie z Bródna wezmę dzis wieczorem jeśli to możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 OK Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Ukwiał sprzedany temat do zamknięcia Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach