Skocz do zawartości
Michał Brzozowski

Żarniki Weipro 10.000K Sprzedam

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Nie wiem czy jesteś tego swiadomy, ale te żarniki nadaja się tylko do umieszczenia w jedynym dla nich odpowiednim miejscu czyli w koszu na smieci.

Już prawie rok temu informowałam że były one przyczyna mojej półrocznej walki z lampą. Od roku po wymianie żarników lampa działą bez problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli tak to bardzo przepraszam że chciałem kogoś narazic na problemy.

Od jakiegoś czasu stosuję wyłącznie AM lub BLV więc nawet nie brałem pod uwagę że mogą byś "szrotowe".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

A co takiego jest do d...y w żarnikach BLV ?

Pozdrawiam

Tomasz Kasprowicz

akwa 300 l + sump 100 l i masa potrzebnych i niepotrzebnych dupereli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weipro jak się nie mylę to produkcja chińska, a żarniki wyposażone w tych lampach tym bardziej jakieś no-name ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zarzucam Ci w żadnym wypadku złej woli - piszę, bo zakładam, że nie zdążyłeś ich przetestować ( ja niestety tak). Żarniki by zdechły a ktos miałby do Ciebie pretensje.

Konkretnie chodzi o to, że te żarniki odpalaja się pieknie na niebiesko, potem barwa żółknie. Porównywalnie AM wręcz odwrotnie. Ale to pryszcz. Bańka robi się po kilku dniach tak czarna, że Aqua Medicowskie prawie po roku takie nie są. No po około dwóch tygodniach macie dyskotekę w zbiorniku - gaśnie to lewy to prawy i odpala się po kilku minutach. Co do samej lampy nie mam zadnego "ale" - od czasu wymiany żarników

( oczywiscie za wlasne pieniądze) działa bez zarzutu.

Pozdrawiam

Eliza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.