rekin Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Witam, mam do sprzedania Euphylliie paraancora 14 główek które dalej licznie się dzielą ( bezproblemowo można podzielić na mniejsze szczepki ) cena 200 zł Niestety u mnie już się nie mieści więc musi zmienić baniak na większy. odbiór osobisty oczywiście z wiaderkiem do worka się nie zmieści Gorąco zapraszam Edytowane 10 Listopada 2012 przez rekin1 (wyświetl historię edycji) Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek45 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Witam,jestem zainteresowany.Poda mi Pani swój numer telefonu zebysmy mogli dokładniej porozmawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 pw Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 . Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 Wątek do zamknięcia. Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach