snocho Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Do sprzedania Tunze Wavebox (duży model). Sprzęt był używany, ale ostatni rok przeleżał w szafie, bo przestał działać. Właśnie wrócił z serwisu Tunze, gdzie wymieniono na nowe: - Wirnik pompy, - Zasilacz. Nowy (nigdy nie używany) jest również Magnet Holder. Pozostałe elementy noszą normalne ślady użytkowania, poza samym boxem (to plastikowe pudło), który jest hmmm... trochę zdewastowany. Ma wywiercone 6 otworów fi 8mm w górnej części boxa (na foto poniżej widać 3 z nich). Nie ma to oczywiście wpływu na pracę falownika, ale raczej w reklamie Tunze nie zagra. Do tego dochodzą rysy i wgłębienia poczynione kawałkami skały (największe z nich w "dnie" boxa). Zbliżenia poszczególnych elementów zestawu. Pompa: Zasilacz: Sterownik. Zwracam uwagę na brak fotokomórki. Jeśli ją znajdę, to zrobię aktualizację ogłoszenia, ale na ten moment sprzedaż bez fotokomórki. Można ją dokupić jako część zamienną, kod i opis tutaj: http://www.tunze.com...r_tunzeprod_pi1[prodid]=7094.050 Magnet Holder. Wavebox mocowany jest w akwarium za pomocą jednego Magnet Holdera (który znajduje się w górnej części boxa) oraz gumowej przyssawki (w zestawie jest nieużywana przyssawka). Inaczej niż w najnowszych Waveboxach, które mocowane są na dwa Magnet Holdery. Jest to starszy zestaw i tutaj jest jeden. Nie mam instrukcji obsługi, pudełka, ani paragonu. Instrukcja, niestety do tej nowszej wersji, do pobrania tutaj: http://www.tunze.com.../x6215.8888.pdf Sprzedaję dokładnie to, co widać na zdjęciach. Mam nadzieję, że opisałem w miarę dokładnie, ale jeśli byłyby jakieś pytania to zapraszam na PW, albo proszę o telefon: 607-202-128 (wieczorami mogę nie odbierać). Cena to równy 1000zł. Raczej nie przewiduję negocjacji, ale dokładam wysyłkę kurierem na terenie PL. Edytowane 24 Listopada 2012 przez snocho (wyświetl historię edycji) pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 UP pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 UP 900zł pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 17 Listopada 2012 UP pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 UP 850zł pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach