vria Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 Chciałam prosić o kliknięcie w zdjęcie na FB, które mam w konkursie, niedużo brakuje żeby dostać sie do pierwszej dziesiątki, a głosowanie do jutra. Wdzięczna będę za każdy głos . Cytuj Krewetka modliszkowa Morskie fotki ReefMax Moja hodowla - Gotrek Bull Terrier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vria Zgłoś Napisano 16 Listopada 2012 Bardzo dziękuję za głosy!!!- właśnie się dowiedziałam, że zdjęcie z moim psem zwyciężyło https://apps.faceboo...oze/gallery.php Cytuj Krewetka modliszkowa Morskie fotki ReefMax Moja hodowla - Gotrek Bull Terrier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 16 Listopada 2012 gratki! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach