Skocz do zawartości
Piotr Jan Rogalski

next week w AM (Poznan) dostawa LR z frachtu

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie. Dzwonilem. W przyszlym tygodniu (sprzedaz planowana od czwartku) w AquaMedic maja miec dostawe LR z frachtu.

Mozna kupowac po jednym box`ie, tj. ok. 30kg.

Ja sie wlasnie wybieram.

Ktos cos potrzebuje moze?

Bo bardzo chetnie podziele sie kosztami paliwa :) :)

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Jan Rogalski :

No wlasnie. Dzwonilem. W przyszlym tygodniu (sprzedaz planowana od czwartku) w AquaMedic maja miec dostawe LR z frachtu.

Mozna kupowac po jednym box`ie, tj. ok. 30kg.

Ja sie wlasnie wybieram.

Ktos cos potrzebuje moze?

Bo bardzo chetnie podziele sie kosztami paliwa :) :)

Wiem widziałem na stronie AM :)

Ja jeszcze planuje dać około 8 kg skały ale może będę mieć od jednego gościa (nawet tanio)

Ja mam 5 kg z AM i powiem że skała mieszana jest (lepsze i słabsza)

Ale tak jak piszesz Potrek lepiej jest kupić jednorazowo wiecj.

Zobaczymy czy ktoś sie zapisze - ja narazie czekam na info czy będe mieć skałkę

Tynio

Pozdrawiam

Było mineło - akwarium to już wspomnienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też planuje wpaść w sobote do POznania

Zobaczymy co będą mieli fajnego :)

akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w tą sobote to ci nie warto bo nic w sumie nie ma.zostały chyba 3 albo 4 pokolce,jakieś kilka anfiprjonów(nie ocelarisów), murenki ,3 rogatnice i kilka garbików.miękkich tesz mało.teraz ma przyjechać m. czerwone więc fajnie może być

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozmawialem z Bartoszem we wtorek maja miec dostawe z indonezji z rybami, koralami i skala.

200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła.

[KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra]

Balling Fauna Marin z mikroelementami FM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostawa we wtorek? dzwonilem dzisiaj rano do AM i dostawa skaly ma byc w srode pozno w nocy.

Czy rozmawialases w wtorek :), ze w najblizszym czasie maja miec dostawe?

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem info ze dostawa zwierzakow i skaly ma byc w czwartek wieczorem

cos kazdy ma inne info

chyba trzeba do piatku spokojnie poczekac to sie wyjasni :)

akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, w przyszlym tygodni moze bedzie cos wiecej wiadomo. Bo jak skala ma lezec w boxie przez dobe w AM, to do kitu takie rozwiazanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wracam wlasnie z AM skala dzis przyjezdza jutro od rana bedzie w sprzedazy ryby oraz pozostale zwierzaki sprzedaz od poniedzialku na obecna chwile w sklepie pustki pare twardzieli kilka miekasow ryb bardzo malo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwierzaki dopiero od poniedziałku ?

a ja mialem w sobote jechac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mi powiedziano dzis w sklepie zwierzaki dopiero od poniedzialku a skala od jutra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawialem z Bartoszem Blumem, dostawa ma byc ok. godz 1 w nocy. Jeszcze tylko cos zjem i wsiadam w samochod. Do Poznania to tylko ok. 300km, ale warunki na drodze sie skiepscily ... wiec zeby zdarzyc na godz. 1 trzeba bedzie troche wczesniej wyjechac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.