natalia83 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Mam ogromną prośbę do morszczaków z okolic Szczecina, mianowicie szukam na kilka dni maksymalnie do dwóch tygodni lampy UV. Mój hepatus obsypał się nagle kropkami po miesięcznym pobycie u mnie. Myślałam, że problem jest już za mną. Na obecną chwilę nie pomaga czosnek, doktorek ani kreweta, herbtana również chcę spróbować z lampą UV. Jak będą wyniki, chociaż chwilowe to sobie kupię. Na tą chwilę jeszcze nie ma tragedii, ale wolę dmuchać na zimne. Ospa to to raczej nie jest, bo żadna z ryb nie podłapała kropek z podniesieniem temperatury wstrzymuję się ze względu na korale, o złapaniu nie ma mowy. Śpi w skałach albo wplątana w sam środek hystrixa, którego musiałabym pociąć na kawałeczki by wyciągnąć rybę. Oczywiście odwdzięczę się zimnym czteropakiem lub innym drobiazgiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) W razie czego mogę Ci wysłać 18W UV z Łodzi jutro rano i w piątek będzie u Ciebie. Albo na cito jakąś przesyłką konduktorską. Edytowane 14 Listopada 2012 przez adam_s (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalia83 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 Adam, wysłałam PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 Odpisałem na PW, lampa na poczcie już jedzie do Ciebie Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach