martinniemczyk Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Seb- nie w zapachu w owlosieniu :-D Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 ja zawsze myję ręce i wycieram w papier..tak samo po wyciągnięciu wycieram w papier..nigdy nie używam ręcznika.. nie jest to moim zdaniem przesada tylko dbałość o szczegóły i zachowanie pewnych zasad po drugie..akwarium to dom:) i to tak jakby wejść komuś w buciorach do wypucowanego mieszkania no ale skora wam wszystko działą i nie zauważacie szkód to ok Kamila, jest tak jak wyciągasz wnioski z przeczytanych postów. Najważniejsze, że wszystko działa... stąd taka praktyka w danym domu. Powiem więcej, jesli gospodarz ma wiecej spokoju w sobie i nie denerwuje sie każdą pierdołą, czy niuansem, na ktory gwałtownie reaguje to tym lepiej dla akwarium. Lepiej mniej, jak więcej nadgorliwości. Pozdrawiam p.s. Grzesiu, stopy moczysz z grzałką w misce ? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 27 Listopada 2012 Luft no więc właśnie ja nie przejmuję się pierdołami luzik nie skacze jak poparzona akwarium ma zadanie cieszyć oko i sprawiać przyjemność.. haha dobra już się nie czepiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach