bober6662 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Witam za nie długo będę stawiał zbiornik który kupiłem od jednego forumowicza,akwa ma 110zm długości i 70 cm szerokości.Problem mój jest następujący zonie nie podoba się okleina na szafce na której stanie zbiornik,ma ktoś pomysł na fajną aranżacje obudowy stelaża pod takie akwarium może jakieś fajne strony gdzie można podpatrzeć to i owo,dodam tylko że zbiornik stanie w mieszkaniu które dopiero co kupiłem i mogę zrobić tam co chce,tylko nie mam pomysłu...po położeniu paneli zacznę ustawianie zbiornika i chce znaleźć sensowny projekt żeby cieszył oko.Może moglibyście pochwalić się swoimi projektami z góry dzięki,załączam zdjęcia pokoju,sorry za tylko to.Na zdjęciu pokratkowane to miejsce gdzie stanie zbiornik,reszta to zdjęcie nie całej szafki Edytowane 2 Grudnia 2012 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2012 Czarna blyszczaca okleina + troche cierpliwosci. Bedzie ogien:) Moze najpierw zastanowcie sie jak urzadzic pokoj a dopiero pozniej dopasujcie szafke do wystroju ogolnego. Pozdrawiam Cytuj START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2012 Taki jest plan ale wiesz jak to z kobietami...wszystko chce już widzieć jak będzie wyglądało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach