rs4 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 1 Lutego 2013 przez rs4 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 Wrzuć lepiej jakieś fotki tego lambo co miałeś masz?A nie tyle fotek klitki po nocach.Pozdro Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 Rs4 może czas na większy słoik? Tak z 1000gal:P Miałbyś pole do popisu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 dobra jedno ... ja co prawda tutaj upalalem gtr a zdjecie tel wiec slabo wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 Czy ty jesteś milionerem? Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 absolutnie nie .... dobra wróćmy do akwa .... zaraz zaczynam polowanie na blazny szkoda mi ich troszke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 absolutnie nie .... dobra wróćmy do akwa .... zaraz zaczynam polowanie na blazny szkoda mi ich troszke No to wywal bąble... baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 nie ma takiej opcji .... zastanawiam sie co wsadzic zamiast nich doradzcie - upragniona loriculus - jakies anthiasy - inne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Rekina Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 na black tipa jest pomysl .... wiec kto wie ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Wiesz ja na twoim miejscu wpuścił bym ze 3-4 szt, chromis viridis Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) nie wiem czy nie szkoda miejsca na chromisy ..... Blazny juz w wiadrze z grzalka 25l . Chcialbym loricules ale jak mi podgryzie ktoregos zwierzaka to sie mega zdenerwuje.... zamiast RM wejdzie mi kostka 70x60x70 lub 80 ..... hmmm nabieram checi ..... tym bardziej ze czesc sprzetu lezy w piwnicy typu jakis 5000 shorty itp Edytowane 2 Lutego 2013 przez rs4 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Myślę, że będzie ci podgryzać korale, a takich pięknych szkoda Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 nie ma takiej opcji .... zastanawiam sie co wsadzic zamiast nich doradzcie - upragniona loriculus - jakies anthiasy - inne propozycje ? No nie wiem,dla mnie ani lori ani anthiasy nie zastapia blaznow;) Ale i tak akwa pierwsza liga... baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Blazny od poczatku sie zle czuly i nie mialy swojego miejsca , spaly w rogu i nawet w dzien widac ze zle im w RM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Rs4 wspominałeś coś że planujesz duużży zbiornik. Masz tu inspiracje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Te Japońskie akwarium miażdży... Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Heh widzialem widzialem .... i mam zamiar zobaczyc na zywo w przyszlym roku Narazie musze pocieszyc sie czyms takim .... wczoraj jak to ja znowu musialem narozrabiac ... poprzestawiałem to tu to tam a dzisiaj znowu musze cos przestawic . Strasznie blisko acre postawilem rozowej monti ale widze ze dzisiaj oba polipuja wiec przez chwilke niech tak postoja . Ciagle nie mam miejsca na fluo sinularie , za to ciagle ubytki ma funghia widac to na filmie. .... nie wiem czemu taka slaba jakosc wysyalem jako hd .... chyba czas kamerke albo lustro zatrudnic a nie srajfona http://www.youtube.com/watch?v=WejHoiwFtH8 troche sie urosło przez te 1.5 mc Edytowane 3 Lutego 2013 przez rs4 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Ja już widziałem to akwarium z 5 lat temu... Jest czad Wrażenie niesamowite. Akurat trafiłem na karmienie wielorybich. RS4 będziemy się tak nawzajem klepać po plecach... Akwarium sliczniutkie i przyrosty wbrew opiniom lokalnych narzekaczy słuszne... a ta euphilia fluo ekstra. Ależ by się przydało nieco więcej miejsca.. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Chetny na mojego RM juz jest .... teraz logistyka bo dzisiaj mam termin ... no wiesz i ciągle walcze bo sie boje że w tej 300 to bedzie jak w RM czyli 2 mc i koniec ...... Może utre nosa tym co życzyli mi załamań systemu i twierdzili że RM to lampka nocna i potrzymam go ten rok ..... bo naprawde sam patrze na niego i mi sie ryj smieje , że taki ładny wyszedł. Ciągle chciałbym dodać ledy ale , że sam nie mam czasu to wole zaplacić żeby ktos mi cos dostrugał tylko chetnych brak poki co . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Trzymam kciuki . Też przy tym terminie będziesz uczestniczył? to jest dopiero przygoda "Ryj" Ci się smiej bo naprawdę ładne cudeńko zrobiłeś. Ledy, odpieńki itd: Mam kolegę które takie rzeczy robi. Tu na forum Gienek http://nano-reef.pl/user/8042-gienek/ Jak chcesz to Ci nr na priva wrzucę. Pogadaj może coś Ci wystruga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 bo o RM najgorzej piszą Ci co nie umieją ... Miejsca zaraz Ci braknie Na pewno trzeba będzie łyknąć trochę węgla (czyt. powstrzymać chęci dokładania kolejnych korali) by baniak dalej tak pięknie szedł w dobrą stronę Zamiast błaznów parka decor (u mnie jedna jest solo w RM i cudnie to wygląda, bez strachu przed innymi rybami) pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Podobno mam byc ..... Trzymam miejsce na loricule ale tak jak mowie musze mocno sie z tym przespać bo jej nie bedzie tak łatwo złapać jak błazny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) RS 4 zrób jakieś 2000 litrów a nie 300 bo 300 też będziesz miał za małe (wnioskuję po tym ze po miesiącu nie ma miejsca w RM)... masz do tego rękę i moglbys zrobic najpiękniejszy baniak w dziejach akwarystyki w Polsce. Edytowane 3 Lutego 2013 przez WolfAtTheDoor (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2013 Oj Krzysia Tryca i Andriewa bedzie ciezko przebic , chociaz jest cala masa pieknych zbiornikow chocby wlasnie Seweryna . Zrezygnowalem z akwarystyki z powodu przeprowadzki oraz braku czasu . Takie 2000l bedzie wymagalo bardzo duzo czasu a mam pod opieka także psa pomijajac ze dzisiaj mam termin porodu tak wiec bedzie to poki co niemozliwe . Na nowym lokum mam projekt 4k litrow . Ogolnie Monika bardzo lubi ryby i ona jest za tym zeby zrobic cos pieknego ze skrzydlicami , xanthometoponami , ciliarisami i rogatnicami itd.... Narazie poki RM daje mi frajde bede go trzymal ale kto wie zostalo ok 2 lat moze warto taka kostke postawic skoro mam caly sprzet tak naprawde poza szklem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach